Sfeerfoto - Slagerij van den Berk
 ·  Ambachtelijke recepten  ·  Lekker zelf te bereiden  ·  Ambachtelijke recepten  ·  Lekker zelf te bereiden  ·  Ambachtelijke recepten  ·  Lekker zelf te bereiden  ·  Ambachtelijke recepten  ·  Lekker zelf te bereiden
Bekijk alle recepten

Hutspot met hertenbiefstuk

Bereidingstijd
35 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
710 kcal

Chicken pot pie

Bereidingstijd
40 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
350 kcal

Ossenhaas met rucola en rode wijnsaus

Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
355 kcal

De perfecte Ribeye steak

Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
150 kcal

Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus

Bereidingstijd
25 minuten
Aantal personen
1-4
Voedingswaarden
345 kcal

Bonenstoof met bacon en geroosterde boerenkool

Bereidingstijd
45 minuten
Aantal personen
1-3
Voedingswaarden
490 kcal