Inloggen
Gebruikersnaam of e-mailadres
*
Wachtwoord
*
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account?
Registreren
Wij zoeken nog medewerkers voor in het weekend, vanaf 16 jaar!!!!
Ons assortiment
Onze slagerij
Van Boer tot Bord
Recepten
Aanbiedingen
0
Vraag het aan de slager
Vlees
Maaltijden
Specialiteiten
BBQ en Gourmet
Vleeswaren & Kazen
Huisgemaakte Sauzen
Salades
Huisgemaakte Soepen
Zelf samenstellen
Gourmet pakketten
BBQ Pakketten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Groente
·
Ambachtelijke recepten
·
Lekker zelf te bereiden
·
Ambachtelijke recepten
·
Lekker zelf te bereiden
·
Ambachtelijke recepten
·
Lekker zelf te bereiden
·
Ambachtelijke recepten
·
Lekker zelf te bereiden
Bekijk alle recepten
Hutspot met hertenbiefstuk
Bereidingstijd
35 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
710 kcal
Chicken pot pie
Bereidingstijd
40 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
350 kcal
Ossenhaas met rucola en rode wijnsaus
Bereidingstijd
10 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
355 kcal
De perfecte Ribeye steak
Bereidingstijd
30 minuten
Aantal personen
4 personen
Voedingswaarden
150 kcal
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
Bereidingstijd
25 minuten
Aantal personen
1-4
Voedingswaarden
345 kcal
Bonenstoof met bacon en geroosterde boerenkool
Bereidingstijd
45 minuten
Aantal personen
1-3
Voedingswaarden
490 kcal