·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees  ·  Nieuw-Zeelands  ·  Lamsvlees
Nieuw-Zeelands trots

Het beste lamsvlees komt van ver

Waarom komt ons lamsvlees uit Nieuw-Zeeland? De ruimte, leefomgeving en kwaliteit van leven dragen allemaal bij aan de kwaliteit en smaak van het beste stukje lam.

Voorbereiding is het halve werk

Wij bereiden het stukje vlees graag voor

Bij lamsvlees is het belangrijk dat de juiste hoeveelheid vet weggesneden wordt en dat de ribben mooi schoon zijn gemaakt. Lijkt je dit lastig of te veel werk? Onze slagers helpen je graag.